Alarmă în cazul lui Michael Schumacher. A fost furat!

 
Michael Schumacher a suferit un accident la schi în data de 29 decembrie 2013
Michael Schumacher a suferit un accident la schi în data de 29 decembrie 2013

Pentru a doua oară în ultimii doi ani, dosarul medical ce a aparţinut doctorului care se ocupă de cazul lui Michael Schumacher a fost furat.

Astfel, dacă informaţiile din istoricul medical al pilotului de Formula 1 vor deveni publice se va şti cu exactitate starea lui Schumi. Săptămâna trecută, biroul doctorului a fost vandalizat. Printre alte lucruri, s-a furat şi laptopul în care sunt stocate toate datele despre condiţia medicală a lui Michael Schumacher.

Se pare că jaful ar fi avut loc în perioada 28 februarie-2 martie. Hoţii au luat laptopul doctorului, o sumă de bani, reţete în "alb" şi parfumuri.

Familia lui Schumi a ameninţat că va acţiona în instanţă orice persoană care se va face vinovată de dezvăluirea exactă a situaţiei medicale a pilotului de Formula 1, în urma acestui incident.

Michael Schumacher se află în recuerare la locuinţa sa din Elveţia după un grav accident suferit la schi, în decembrie 2013, şi după ce a petrecut nouă luni în spital.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
Adrian Dumitrescu
09 Mar 13:40
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dumitrescuadrian59@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?