Ai sigur un IQ mare dacă vezi eroarea din această fotografie

 
Eroarea, vizibilă în cerculeţ: ce culoare are apa Culoarea reală a apei

O eroare colosală făcută într-o fotografie prelucrată prin Photo Shop a făcut înconjurul reţelelor de socializare. Indiciu: are legătură cu apa. Găseşti detaliul care îi dă de gol pe autorii pozei.O agenţie imobiliară a publicat un set de fotografii pentru a vinde apartamentele din blocurile din imagine.

În fotografia de mai sus, pare un colţ de paradis - apa este albastră ca în Maldive, deşi proprietatea se află în St Lucia, Queensland - Australia.

Un detaliu din fotografie trădează faptul că poza a fost prelucrată agresiv. Îl poţi găsi în 30 de secunde?

În imaginea de mai jos, este încercuit locul unde IT-iştii care au prelucrat poza au uitat să schimbe culoarea apei şi se vede maroniul original al apei.

Într-o imagine din alt unghi (publicată pe Reddit) se vede care este culoarea adevărată a apei din acel cartier rezidenţial australian:

Creatorii măsluirii foto au uitat şi un alt colţ nevopsit din paradisul albastru, potrivit Daily Mail. Culoarea reală se vede în cercul roşu: este un râu tulbure maroniu!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?