Afaceri cu armament marca Nati Meir

 
Foto: gandul.info
Foto: gandul.info
Denunțătorii lui Nati Meir au rupt tăcerea și au dezvăluit detaliile unei afaceri cu armament pe care a propus-o candidatul independent la președenție.
Silvian Filoti Fulguţă, unul dintre liderii importanţi ai ţiganilor din Craiova, dar şi preşedinte executiv al Comunităţii Romilor din România, povesteşte cum a ajuns Nati Meir să-l prostească în aşa hal încât, în loc să beneficieze de un împrumut de 900 de mii de euro, a pierdut aproape 20 de mii de euro, dar şi câteva zeci de hectare de teren, informează Adevarul.ro.
 
Fulguţă spune că Nati Meir le-a propus ţiganilor să intre într-o afacere cu armament. “La nunta lu’ fii-miu, stând la discuţii, dom preşedinte, cum îi spuneam lui Meir, din respect, ne-a propus să intrăm într-o afacere internaţională cu armament. Ne-a zis: am o afacere tare, tare. Vindem arme dincolo. O facem aci la Craiova. Băi, este afacerea vieţii noastre! I-am răspuns că sunt un om prea vizat ca să fac măgării d-astea. Din greşelile mele din tinereţe, nu-mi mai permit să comit acum vreo una”, afirmă Filoti.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?