Adriean Videanu a anunțat că îl va da în judecată pe Gabriel Sandu, pentru dosarul Microsoft

 

Adriean Videanu a anunţat,joi,că îl dă în judecată pe Gabriel Sandu, cu care relaţiile sale s-au limitat la un simplu "Bună ziua!", şi neagă că ar fi sprijinit sau ar fi semnat vreo HG referitoare la contractul Microsoft, aşa cum ar fi susţinut fostul ministru al Comunicaţiilor în faţa procurorilor.

"Resping categoric delaţiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aş fi exercitat asupra acestuia pentru a finanţa campania electorală din 2009. NU am avut niciodată niciun fel de relaţii, altele decât cele instituţionale, cu Sandu Gabriel, relaţiile dintre mine şi numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu «Bună ziua»", a precizat, joi, preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a susţinut că nu a sprijinit şi nu a semnat "nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft". "NU am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangenţială, cu iniţierea şi/sau derularea contractului în cauză. NU am cunoştinţă despre sursele de finanţare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuţiile mele", se arată în comunicat. Adriean Videanu afirmă că îşi rezervă dreptul de a-şi apăra imaginea în instanţă "acţionându-l în judecată pentru calomnie pe numitul Sandu Gabriel".

Mai multe pe Mediafax

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gheorghe Bobu
13 Feb 08:13
,,Adriene'' lasa pe altii > la mititica cu tine !! acum nu mai pui borduri ? nu mai amenajezi nimic ? nu mai tine nu ? rusine
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?