Adrian Streinu Cercel: "Scenariul ăsta cu 20.000 de morţi? E minim, ăsta e mizilic!"

 
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Scenariul cu 20.000 de morţi din cauza gripei porcine este unul oficial, dar e un număr minim. Declaraţia a fost făcută la Realitatea TV de Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Acesta a mai precizat că va urma o perioadă de 5- 6 saptamani cu potenţial sever de infecţie.
"Nu înţeleg de ce facem atâta caz. Mă interesează cum să fac să previn decesele. Asta e principala sarcină. Că se îmbolnăvesc, e normal, e sezon rece, dar dacă se ajunge la deces, numărul lor să fie cât mai mic", a spus Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

"Scenariul ăsta cu 20.000 de morţi? Este una din variantele oficiale, dar e minim, ăsta e mizilic", a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.


"Să zicem bogdaproste dacă ne va da cineva vaccin în această perioadă o să avem 5-6 săptămâni de infecţie cu potenţial sever", a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

"Problema e cum se comportă lumea vizavi de aceste infecţii de sezon. Exemplu. vine o pacientă, este găsită, semnează foaia că e pasibilă de închisoare dacă transmite virusul şi când e căutată, e la Piatra Neamţ. Asta e simţul civic al românului, a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?