Adrian Porumboiu câștigă procesul cu Vlad Plahotniuc

Vlad Plahotniuc
Vlad Plahotniuc

Verdict final în procesul dintre afaceristul Adrian Porumboiu și Vlad Plahotniuc, cel mai bogat și influent om din Republica Moldova. Ceea ce părea o afacere de succes între doi multimilionari s-a transformat într-un mare scandal. Iar părțile care băteau palma în 2015 au ajuns la tribunal! Este vorba de omul de afaceri Adrian Porumboiu și de Vladimir Plahotniuc, unul dintre cei mai influenți politicieni și afaceriști din Republica Moldova, al căror business în comun a eșuat. Cei doi au aruncat vina unul pe celălalt, iar instanța a decis că fostul patron al echipei FC Vaslui are dreptate, scrie Cancan.

Oligarhul de peste Prut a cerut ca Adrian Porumboiu să nu îi mai rostească numele niciodată, dar instanța i-a respins cererea. În 2015 Porumboiu și-a vândut mai multe firme unei companii și a declarat că este convins că în spatele tranzacției se află oligarhul moldovean.

Ca urmare, Plahotniuc l-a acționat în judecată și a declrat în solicitare că omul de afaceri român l-ar fi ameninţat printr-o scrisoare, dar şi telefonic, prin intermediul avocaţilor, cu denunţarea penală. La rândul său, Porumboiu susţine că nu s-a întâlnit niciodată cu Plahotniuc şi că i-a rostit numele o singură dată, într-un interviu. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?