Adrian Păunescu, preşedinte de onoare la Universitatea Craiova

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Consiliul Director al clubului Universitatea Craiova s-a întrunit, vineri, şi a decis să îi acorde lui Adrian Păunescu titlul de preşedinte de onoare al grupării din Bănie, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.


"Este o mare onoare pe care ne-a făcut-o domnul Adrian Păunescu. Acest titlu i se cuvine, domnia sa fiind persoana care a ajutat cel mai mult Universitatea de-a lungul existenţei sale. Fără oameni ca dânsul, azi nu ar mai fi existat această iubire. Sunt mândru că sunt contemporan cu domnul Păunescu", a spus patronul Adrian Mititelu.

La rândul său, Adrian Păunescu a comentat şi el numirea, precizând că este onorat de funcţia primită: "Se oficializează o veche dragoste odată cu acest titlu. Cu această acceptare a unei propuneri generoase, sporesc responsabilităţile şi grijile, dar şi temerile celor care nu iubesc Universitatea Craiova. Am primit cu emoţie această ofertă şi voi încerca să mă achit cu succes de sarcini".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?