Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au căsătorit în Las Vegas

 

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache, despre care presa mondenă a scpeculat că s-ar fi despărţit, s-au căsătorit în Las Vegas.Căsătoria dintre Adrian Enache şi Iuliana Marciuc a fost anunţată de Cătălin Măruţă, în emsiunea sa de la Pro TV. Dacă la începutul acestei săptămâni toată presa zvonea că relaţia lor a luat sfârşit, Adrian şi Iuliana s-ar fi căsătorit în America. Măruţă a precizat faptul că informaţia nu i-a fost confirmată de cei doi logodnici.

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au cunoscut în vara anului 1995. Pe atunci, acesta era căsătorit cu Corina, mama fetei sale, Diana. După 15 ani de relaţie paralelă, în 2009, Enache a luat cea mai importantă decizie din viaţa sa şi a intentat divorţ. Un an mai târziu, în iunie 2010, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au logodit oficial în faţa lui Dumnezeu, iar ceremonia a avut loc în Bulgaria, la Balcic. Cei doi au împreună un băiat, David Mihnea, care s-a născut în 2005.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?