Admitere UMF Iaşi 2018. S-a stabilit data examenului de admitere la Medicină Iaşi 2018

Admitere UMF IAŞI 2018 - data examen
Admitere UMF IAŞI 2018 - data examen

Admitere UMF Iaşi 2018. Absolvenţii de liceu care vor să devină medici vor susţine pe 25 iulie a.c. examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi.Admitere UMF Iaşi 2018. Ivona Burduja, purtătorul de cuvânt al UMF Iaşi, a declarat că pentru sesiunea iulie înscrierile se fac în perioada 16-21 iulie, urmând ca miercuri, 25 iulie, candidaţii să susţină un test grilă cu durata de trei ore.

"Metodologia proprie privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere în UMF Iaşi în 2018 nu a suferit modificări faţă de cea de anul trecut. Clasificarea candidaţilor se va face în ordinea descrescătoare a mediei, în care o pondere de 90% va avea nota obţinută la testul grilă, iar 10% media de la bacalaureat", a declarat Ivona Burduja, conform Agerpres.

Admitere UMF Iaşi 2018. Potrivit reprezentantului UMF Iaşi, pentru specializările Medicină şi Medicină Dentară disciplinele de concurs sunt manualul de Biologie clasa a XI-a (Anatomia şi Fiziologia omului) - obligatoriu şi la alegere manualul de Chimie Organică sau Fizică. Pentru specializarea Farmacie - Chimie Organică - obligatoriu şi Biologie Vegetală sau Biologie clasa a XI-a (Anatomia şi Fiziologia omului) - la alegere.

Admitere UMF Iaşi 2018. Pentru specializările: Asistenţă Medicală Generală, Tehnică Dentară, Nutriţie şi Dietetică- la alegere între Biologie clasa a XI-a (Anatomia şi Fiziologia omului) sau Chimie Organică.

Pentru specializarea Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare - Biologie clasa a XI-a (Anatomia şi Fiziologia omului)

Admitere UMF Iaşi 2018. Pentru specializarea Bioinginerie- la alegere între Matematică sau Biologie clasa a XI-a (Anatomia şi Fiziologia omului).Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?