Administraţia Penitenciarelor, răspuns devastator pentru miliardarul Alexander Adamescu

Administrației Naționale a Penitenciarelor a anunţat, vineri, că documentul prezentat de miliardarul Alexander Adameascu autorităţilor britanice, ca dovadă a condiţiilor grele din închisoari, este un fals. "Nu a fost emis și, în consecință, nici nu poate fi asumat de către Administrația Națională a Penitenciarelor", se spune într-un comunicat oficial al instituţie.În comunicatul oficial se mai spune că transmiterea, de către Administrația Națională a Penitenciarelor, a oricăror informații sau documente referitoare la garanțiile acordate statelor partenere, în vederea aplicării mandatelor de arestare europene emise de instanțele naționale, se realizează prin Direcția Drept Internațional și Cooperare Judiciară – Serviciul Cooperare judiciară internațională din cadrul Ministerului Justiției.

Conducerea Administrației Penitenciarelor precizează că, pe 14 februarie, a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu privire la suspiciunea săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Cercetarea cauzei și emiterea unei soluții finale cad în sarcina organelor judiciare abilitate.

Alexander Adamescu, unul dintre cei bogaţi oameni din România, a fost reţinut, joi, la Londra, pentru că ar fi folosit acte false în instanţă. Procedurile pentru extrădarea lui Adamescu Jr ar fi fost intensificate în ultima perioadă, iar acesta ar putea fi adus curând în România.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?