Liga Studenţilor Electronişti organizează cros-ul "Aleargă pentru viaţă", pe 5 mai, la Politehnică

Liga Studenţilor Electronişti organizează cros-ul "Aleargă pentru viaţă", pe 5 mai, la Politehnică
Liga Studenţilor Electronişti organizează cros-ul "Aleargă pentru viaţă", pe 5 mai, la Politehnică

Gest impresionant al cursanţilor de la Politehnica Bucureşti pentru a o salva pe Adina, colega lor. Liga Studenţilor Electronişti organizează, pe 5 mai, un cros dedicat tuturor vârstelor, pentru a strânge banii necesari salvării vieţii Adinei Alecu, o tânără studentă de la Facultatea de Electronică, diagnosticată cu cancer.Adina Ioana Alecu este o tânără studentă de la Facultatea de Electronică pe care destinul a pus-o la încercare de la o vârstă fragedă. În prag de licenţă, Adina a aflat că suferă o tumoră malignă la maxilar. Colegii s-au mobilizat rapid şi au organizat, în cadrul Polifest, o acţiune de strângere de fonduri.  

"Este un cross caritabil pe care îl organizăm în fiecare an, noi, liga studenţilor electronişti, şi ne alegem o cauză, în fiecare an, anul acesta cauza este Adina", spun aceştia.

În sprijinul colegei lor, Liga Studenţilor Electronişti va organiza crosul caritabil "Aleargă pentru viaţă", în campusul Politehnicii Bucureşti, pe data de 5 mai.

"Cine doreşte să se înscrie poate, în primul rând, să-şi facă preînscrierea pe site-ul nostru aleargapentruviata.ro iar în ziua evenimentului, accesul la cros se face în baza unei brăţări a cărei valoare minimă este de 20 de roni", spune Cristina Gheorghe, coordonator "Aleargă pentru viaţă".

Suma necesară însănătoşirii Adinei, care include costul tratamentului, spitalizării şi analizelor la o clinică din Germania, ajunge la 93.000 de euro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?