LOVITURĂ de teatru! Adina Florea, aleasa lui Toader pentru şefia DNA, joacă la două capete!

 

Adina Florea vine cu plan de rezervă, dacă Iohannis nu o va numi în fruntea DNA. Vrea să facă parte din secţia de investigare a magistraţilor, anunţă Realitatea Tv.Astfel, aceasta ar urma să aibă interviu la CSM, vineri, la ora 11.00. Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, joi, programarea candidaţilor pentru susţinerea interviului pentru numirea procurorului-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, precum şi pentru ocuparea posturilor de execuţie de procuror din cadrul aceleiaşi secţii.

Candidaţii vor susţine interviul, în faţa comisiei, la data de 19 octombrie 2018, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Printre ei se numără şi Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru funcţia de şef al DNA. Florea a primit aviz negativ din partea procurorilor CSM privind postul de conducere din DNA.

Ioan Viorel Cerbu - candidează pentru funcţia de procuror şef şi este programat la ora 10:00

Codruţa Simona Chindea - candidează pentru funcţia de procuror şi este programat pentru ora 10:30

Adina Florea - candidează pentru funcţia de procuror şi este programată la ora 11:00

Sorin Eugen Iaşinovschi - candidează pentru funcţia de procuror şi este programat la ora 11:30

Elena Iordache - candidează pentru funcţia de procuror-şef şi este programată la ora 12:00

Iuliana Magdalena Olteanu - candidează pentru funcţiile de procuror şi procuror-şef şi este programată la ora 12:30

Florina Piloş - candidează pentru funcţiile de procuror şi procuror-şef şi este programată la ora 13.15

Florena Esther Sterschi - candidează pentru funcţia de procuror-şef şi este programată la ora 14:00

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a solicitat experților Administrației prezidențiale să verifice legalitatea propunerii Adinei Florea la șefia DNA, amintind că aceasta a primit aviz negativ de la CSM.

„România nu poate face pași înapoi în lupta anticorupție, DNA are nevoie de o persoană independentă, care să-și asume această luptă grea. Nu e posibil să facem pași înapoi”, a spus șeful statului.

Iohannis a amintit că Florea a primit un aviz negativ de la CSM. ”Are un aviz negativ de la CSM, chestiunea mă preocupă. Am solicitat să verifice legalitatea acestei propuneri. Nu voi accepta nimic care să reprezinte un pas înapoi privind lupta anticorupție”, a declarat președintele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
DODO
19 Oct 07:52
asta ca sa-l fraiereasca pe iohanis apoi stie ea la ce cap
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?