Adina Florea ADMISĂ pentru funcţia de procuror în secţia de anchetă, deşi respinsă pentru şefia DNA

 
Adina Florea ADMISĂ pentru funcţia de procuror în secţia de anchetă, deşi respinsă pentru şefia DNA
Adina Florea ADMISĂ pentru funcţia de procuror în secţia de anchetă, deşi respinsă pentru şefia DNA

Comisia CSM i-a aprobat candidatura Adinei Florea pentru postul de procuror pe funcţie de execuţie în cadrul Secţiei de anchetare a infracţiunilor din justiţie. Procurorul-şef al noii secţii este Florean Sterschi, de la Parchetul General.

 


Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru şefia DNA, a fost acceptată, de către comisia formată din membri CSM, pentru funcţia de procuror pe funcţie de execuţie. Potrivit rezultatelor publicate de CSM, procurorul-şef al Secţiei este Florena Strechi, de la PArchetul General.

Lista cu rezultatele obţinute de candidaţii pentru funcţiile de conducere şi de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie este următoarea:

Ioan Cerbu (de la DIICOT - structură centrală) - a candidat pentru funcţia de procuror-şef - RESPINS

Codruţa Chindea (de la Braşov) - a candidat pentru funcţia de procuror - ADMIS

Adina Florea (de la Constanţa) - a candidat pentru funcţia de procuror - ADMIS

Sorin Iasinovschi (de la Suceava) - a candidat pentru funcţia de procuror - ADMIS

Elena Iordache (de la Parchetul General) - a candidat pentru funcţia de procuror-şef RESPINS

Magdalena Olteanu (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6) RESPINS pentru funcţia de procuror-şef, ADMIS pentru funcţia de procuror

Florena Sterschi (de la Parchetul General) - a candidat pentru funcţia de procuror-şef - ADMIS

Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei la conducerea DNA, a declarat, vineri, că înscrierea pentru un post de procuror de execuţie în Secţia de anchetă a magistraţilor nu este o variantă de rezervă, reiterând ideea potrivit căreia, dacă va fi acceptată de Iohannis la DNA, va merge acolo.

"Nu este vorba despre o funcţie, este vorba de o candidatură pentru execuţie, aceasta. Dacă mă numeşte domnul preşedinte, o să merg la DNA. Nu , nu este deloc o variantă de rezervă. Desfăşurarea activităţii profesionale , pur şi simplu (m-a îndemnat să mă înscriu şi pentru funcţie -n.r.)", a declarat Adina Florea, la ieşirea din sediul CSM.

Anterior, procurorul spunea, în faţa membrilor CSM, că cele două candidaturi nu au legătură una cu alta şi că nu trebuie confundate, scrie Mediafax.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?