Adevăruri neștiute despre Ionela Prodan

 
Ionela Prodan 
Ionela Prodan 

Anamaria Prodan a lansat memoriile mamei sale, Ionela Prodan, într-un volum intitulat „Cântecul vieții mele”, în care fiica artistei a dezvăluit informații necunoscute până în prezent. Fosta cântăreață Ionela Prodan a câștigat de-a lungul carierei peste două milioane de euro.

„Mama e un om drept, serios şi familist. A cântat până când a scuipat sânge şi a avut puterea de a strânge fiecare bănuţ pentru noi, familia ei. Ne-a oferit, de una singură, ceea ce nimeni nu şi-ar putea imagina vreodată. Pentru că visul ei a fost ca noi să ajungem mai mari decât ea. Datorită mamei am cunoscut pe rând tainele pianului, strălucirea orelor de canto şi dicţie sau pasiunea pentru limbi străine. Nu am dus lipsă de nimic. Mama a trăit şi trăieşte pentru noi!”, scrie Anamaria Prodan, conform cancan.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?