Adevăratul motiv pentru care medicii scriu urât

Uneori, rețetele medicale sunt greu de descifrat chiar și de către farmaciști. Pacienții aproape niciodată nu reușesc să facă asta singuri. Iată adevăratul motiv pentru care toți medicii scriu urât.În domeniul medical, dacă ceva nu este dovedit prin documente, nu s-a întâmplat. Prin urmare, tot ceea ce pacienții discută cu medicii apare ulterior în formă scrisă în fișa întâlnirii. Aceasta este scrisă fie la calculator, fie de mână. 

În plus, medicii văd zeci de pacienți pe zi cărora trebuie să le scrie rețetele și să le furnizeze detalii suplimentare despre afecțiunile lor. Nu de puține ori, dacă pacienții întârzie sau dacă intervin alte probleme, au doar câteva minute la dispoziție să facă asta

Prin urmare, medicii scriu de mână peste 10 ore pe zi, deci este firesc ca mâna să le obosească și să nu aibă timp să se concentreze pe îmbunătățirea scrisului, explică medicul Asher Goldstein, citat de rd.com.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?