Acuzaţii grave la adresa lui Bobby Păunescu. O fostă cursantă îl acuză de înșelătorie

 
Acuzaţii grave la adresa Bobby Păunescu. O fostă cursantă îl acuză de înșelătorie
Acuzaţii grave la adresa Bobby Păunescu. O fostă cursantă îl acuză de înșelătorie

Acuzații grave la adresa omului de afaceri, Bobby Păunescu. O fostă cursantă îl acuză de înșelătorie, pe un grup privat de Facebook. Ea susține că i-ar fi dat lui Bobby Păunescu 12.500 de euro, pentru ca omul de afaceri să facă un film despre tatăl ei. Omul de afaceri nu a putut fi contactat, pentru a oferi un punct de vedere. 

Schimb de replici dur între omul de afaceri Bobby Păunescu și o fostă cursantă, pe un grup privat de Facebook. Tânăra îi cere omului de afaceri să-i spună de ce filmul pentru care a plătit 12.500 de euro nu s-a mai realizat. ,,Nu vreau să cred că am fost victima unei înşelătorii" - îi transmite fosta cursantă lui Bobby Păunescu. Omul de afaceri s-a arătat deranjat de acuzaţia de înșelătorie şi de tonul discuţiei. Bobby Păunescu îi scrie fostei cursante că poate apela oricând la instanţă şi adaugă că o să-şi apere şi el imaginea tot prin avocaţi. 


Fotografiile cu postările ne-au fost puse la dispoziție de o altă fostă cursantă, care susține că episodul n-ar fi singular. S-ar fi întâmplat ceva asemănător și în urmă cu doar câțiva ani, când Bobby Păunescu i-ar fi promis un film care nu s-a mai făcut până la urmă și celebrei profesoare de actorie din Statele Unite, Ivana Chubbuck. Creatoarea unei renumite şcoli de actorie de la Hollywood care-i poartă numele, Ivana Chubbuck este și trainerul unor actori celebri, precum Charlize Theron, Halle Berry sau Brad Pitt.

Realitatea TV a încercat să obţină şi opinia lui Bobby Păunescu, dar acesta nu a putut fi contactat. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ioan
06 Sep 18:49
Un gunoi !!! Si după prestațiile de la Beeeee1tv îți dai seama că e un șmecheraș bolșevic, profitor al PiSDeului
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?