Acuzat de plagiat, Vâlcov acuză o conspirație a celor 19.000 de angajați ai SRI

 

Darius Vâlcov neagă acuzaţiile că mai bine de jumătate din lucrarea sa de doctorat ar fi plagiată. "Eminenţa cenuşie" a programului economic nu a oferit însă niciun contrargument faţă de informaţiile prezentate de jurnalista Emilia Şercan, specialistă în denunţarea plagiatelor. Darius Vâlcov îşi începe scurtul mesaj postat pe reţelele de socailizare invocând un scenariu conspiraţionist.

"Pentru că nu era suficientă decredibilizarea mea, cu invenții privind lingouri și bani ascunși prin cimitire, mai nou, o parte din cei 19.000 de angajați ai SRI (am inclus aici și acoperiții), cataloghează teza mea de doctorat drept una parțial plagiată. Răspunsul meu este simplu: EXCLUS!"

Exclus este şi singura trimitere directă la acuzaţia de plagiat, după care Darius Vâlcov trece la...ROBOR.  

"În altă ordine de idei, dacă nu știați, în luna ianuarie, media cotațiilor ROBOR la 3 luni a fost 2,97 și la 6 luni a fost 3,27. Numărul tranzacțiilor la 3 și la 6 luni a fost un mare ZERO. (Adică băncile, între ele, nu s-au împrumutat deloc. Cotațiile au fost folosite doar pentru umflarea ratelor populației)."

Darius Vâlcov, strategul economic al PSD, suspectat de plagiat 50%

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cind vedem sarlatanii si infractorii in puscarii !?
19 Feb 14:33
Asta e intrebarea !?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?