Acuzații incredibile: ”Gabriela Firea trimite pe cineva la grupurile PNL și USR să dea cu tămâie”

 
Gabriel Firea
Gabriel Firea

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu dezvăluie un comportament uluitor al Gabrilei Firea înaintea ședințelor de la Primăria Capitalei. 

Gabriela Firea ar trimite oameni care să dea cu tămâie la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR, înainte de ședințele de Consiliu General. Dezvăluirea a fost făcută de Ciprian Ciucu, consilier general PNL. 

”Vă dau cuvântul meu de onoare...
În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie.
Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului.
Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent.

UPDATE : După ce a văzut această postare a trimis pe cineva ca să dea cu un "air refresher". Acum miroase a gumă Turbo”, a scris Ciucu pe Facebook.

Gabriela Firea nu a făcut niciodată un secret din faptul că este credincioasă, ba dimpotrivă. O fotografie recentă din biroul Primarului General arăta că aceasta are pe pereți nu mai puțin de 16-17 icoane și un crucifix, în timp ce o biblie stă fix în mijlocul biroului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?