Actrița RUXANDRA SIRETEANU a murit, la vârsta de 70 de ani

 
Ruxandra Sireteanu a murit, la vârsta de 70 de ani
Ruxandra Sireteanu a murit, la vârsta de 70 de ani

RUXANDRA SIRETEANU. Actriţa RUXANDRA SIRETEANU, celebră, printre altele, pentru rolurile din filmele "Divorţ...din dragoste" sau "Păcală se întoarce", a murit, marți dimineaţă, la vârsta de 70 de ani.RUXANDRA SIRETEANU a murit. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Teatrului Nottara, unde Ruxandra Sireteanu îşi desfăşura activitatea artistică în ultima perioadă, scrie libertatea.ro

RUXANDRA SIRETEANU a debutat la vârsta de 9 ani pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, cu rolul Maia din "Platon Krecet", în regia lui Alexandru Finţi.

A susţinut multe recitaluri de poezie atât în România cât şi în Suedia (Malmö şi Göteborg) şi Grecia (Atena şi Salonic).

În anul 1968, RUXANDRA SIRETEANU a primit o bursă de două luni la Paris, la "Maison des jeunes", condusă de Jean-Louis Barrault şi Tania Balachova.

În perioada 1992–1995, a fost profesoară la Facultatea de Teatru a Universităţii Hyperion din Bucureşti, iar din 1996 a făcu dublaje la filmele de desene animate, în Studiourile "AGER FILM". De asemenea, în anii 1998 şi 1999, Ruxandra Sireteanu a făcut dublaj la serialul de televiziune "Suflet de femeie."

RUXANDRA SIRETEANU. Actorul Mircea Diaconu a declarat pentru MEDIAFAX că decesul actriţei RUXANDRA SIRETEANU, care a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 70 de ani, este o "pierdere mare din multe puncte de vedere, nu doar profesional".

Fost director al Teatrului Nottara, Mircea Diaconu a declarat pentru MEDIAFAX că decesul actriţei RUXANDRA SIRETEANU a fost "fulgerător, surprinzător şi galopant", iar instituţia de spectacole va fi alături de familia srtistei în aceste momente, actorul considerând că Nottara a reprezentat o "prelungire a familiei actriţei".

Actriţa RUXANDRA SIRETEANU a murit la vârsta de 70 de ani, marţi dimineaţă, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Teatrului Nottara din Bucureşti.

RUXANDRA SIRETEANU. Managerul Spitalului Sfânta Maria din Bucureşti a declarat pentru MEDIAFAX că actriţa era internată de 2-3 zile şi fusese supusă unei intervenţii chirurgicale, însă, marţi dimineaţă, aceasta a decedat.

Acesta a mai precizat pentru MEDIAFAX că RUXANDRA SIRETEANU suferea de o maladie cronică veche.
Potrivit reprezentanţilor teatrului, actriţa suferea de cancer.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?