Actrița Claudia Motea a făcut din nou super show în Canada!

 

Toronto, cel mai important oraș canadian și capitala provinciei Ontario, a găzduit recent Festivalul de Film Românesc, al cărui director a fost Dan Bucur. Printre invitații speciali ai evenimentul s-a aflat actrița româno-canadiană Claudia Motea, pentru care Canada este a doua ei casă. În sala arhiplină a impresionantului Centru Cultural  Canadian-Japonez din Toronto, Claudia a făcut spectacol la propriu cu piesa sa de suflet "Iubește-mă... America!"Premiat în America şi în România, spectacolul artistic evocă povestea fascinantă a unei actriţe din România, Stela, care proaspăt ajunsă pe meleagurile Americii, întâmpină peripeţiile de adaptare, specifice oricărui emigrant din lume.De pe scenă, Stela interacţionează cu celelalte şapte personaje de pe ecran, toate interpretate magnific de Claudia Motea.

La sfârşitul piesei fiecare spectator se  va regăsi cu siguranţă în povestea Stelei, înţelegând de ce, în cronici, Claudia Motea  este  numită  Giulietta Masina a zilelor noastre.

"După piesa de teatru, a avut loc difuzarea filmului "Kandy", unde sunt co-producător, co-scenarist și interpretez rolul principal feminin. Este pentru prima dată când joc în limba română  în Canada, al cărei cetățean sunt și eu. Toată cariera mea artistică are pecetă canadiană, eu definindu-mă, în primul rând ca actriță, în comunitatea teatrului canadian și jucând numai în limba engleză. Sunt fericită că am reușit să mă întâlnesc la Toronto cu atât de mulți oameni minunați precum Dan Bucur, Cerasela Filin, Camelia Lazăr, Cristian Hociotă, Camelia Colțan Hociotă, Diana Miklos,Mariana Tănase și starul pop al comunităților româno-canadiene, Gilmaro, cu care am discutat despre o posibilă colaborare legată de producția cinematografică "Spovedanii". Mă voi gândi cu emoție și bucurie la momentele petrecute aici și cu siguranță anul viitor voi putea oferi o piesă nouă frumoasă , spectatorilor din Canada", a arătat Claudia Motea

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?