Actorul Victor Rebengiuc susţine campania "Noi vrem respect" - VEZI MAKING OFF

 
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Tupeul nu ne face Dumnezeu, banul nu ne face stăpâni, ignoranţa nu ne face binecuvântaţi. Noi vrem respect este mai mult decât un spot, este o misiune pe care ne-o asumăm. Dacă vrem o schimbare, trebuie să începem cu noi.


Pe actorul Victor Rebengiuc îl ştiţi. L-aţi văzut poate pe scena de la Bulandra sau în filme precum Pădurea Spânzuraţilor sau în "De ce trag clopotele, Mitică". Sau poate că-l ţineţi minte pentru gestul de demnitate pe care l-a făcut în studiourile Televiziunii Naţionale, în primele ore ale revoluţiei din 1989. Înarmat cu un sul de hârtie igienică, marele actor l-a oferit foştilor reprezentanţi ai sistemului comunist să se şteargă mai întâi la gură, înainte de a ţine discursuri despre democraţie. 

"Nu mai am niciun motiv de fericire, nu ma niciun motiv de mulţumire.  Lucrurile s-au înrăit. Nivelul a coborât foarte jos, nivelul cultural, nivelul de educaţie, nivelul de civilizaţie. Când ceri respect, ar trebui să se gândească puţin ce anume cerem ", este de părere Victor Rebenciuc.

Marele actor s-a alăturat personalităţilor din România care susţin campania "Noi vrem Respect".

Semnează manifestul NOI VREM RESPECT.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?