Actorul Mihai Mălaimare după demisia din UNPR: ,,Am fost un dobitoc..."

 
Mihai Mălaimare
Mihai Mălaimare

Actorul Mihai Mălaimare, care a intrat în UNPR în 2015, şi-a anunţat, pe Facebook, demisia din formaţiune, acuzând fuziunea cu PMP, care demonstrează că Uniunea este doar "un partid oarecare", şi comentează, ironic, că "a fost un dobitoc" când a semnat adeziunea.

"În urmă cu ceva timp, din motive pe care nu are rost să le mai explic am intrat în UNPR. Aveam eu nişte explicaţii, nu mai are rost să mi le amintesc. Când am intrat nici nu ajunsesem bine acasă că au şi chemat jurnaliştii şi au dat un comunicat straşnic, iată ce achiziţie au făcut, bla,bla,bla... Aud că au bătut mâna cu alde Băsescu şi nu oricum ci prin absorbţie, adică au recunoscut că de fapt sunt un partid oarecare. Le-am trimis demisia mea prin poştă electronică dar niciun comunicat nu am auzit să fi dat, adică iată cine ne-a părăsit, asta este, mergem înainte", a scris actorul pe Facebook.

În final, Mălaimare dă de înţeles că regretă intrarea în UNPR şi îl parafrazează pe fostul ministru de Interne comunist Tudor Postelnicu, care şi-a justificat după Revoluţie acţiunile afirmând că "a fost un dobitoc",

"Adevărul este că în politica românească aşa merg treburile, chiar nu are rost să mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: "bă, ce bip te-ai băgat în partidul ăsta?" lucru absolut corect şi pentru care declar în gura mare, precum celebrul clasic de acum : am fost un dobitoc!", mai spune el.

Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR în octombrie 2015.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?