ACŢIUNE ÎN FORŢĂ a Fiscului: 11 localuri de fiţe din Dorobanţi au fost ÎNCHISE

 
ANAF nu-i mai iartă pe evazionişti
ANAF nu-i mai iartă pe evazionişti

Inspectorii antifraudă ai ANAF au luat cu asalt localurile din zona "de fiţe" a Capitalei: Dorobanţi-Floreasca-Primăverii şi au decis închiderea a 11 restaurante sau baruri, ca urmare a neregulilor depistate - mai ales pentru lipsa emiterii bonurilor fiscale obligatorii.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 13 - 14 iunie 2014, inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală au verificat activitatea a 27 de restaurante şi cafenele situate în zona Dorobanţi-Floreasca-Primăverii din Bucureşti, se arată într-un comunicat al ANAF.

În urma controalelor efectuate, inspectorii antifraudă au descoperit abateri de la prevederile legale pentru care au dispus sancţiuni în valoare totală de aproximativ 700.000 lei.

De asemenea, pentru nerespectarea de către agenţii economici verificaţi a dispoziţiilor legale privind circulaţia şi comercializarea băuturilor alcoolice şi pentru lipsa emiterii bonurilor fiscale obligatorii, cu consecinţa diminuării taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat, în cazul a 11 dintre aceştia s-a dispus măsura complementară a suspendării activităţii de comercializare a produselor accizabile sau de suspendare a activităţii desfăşurate, pe o perioadă cuprinsă între o lună şi trei luni.

Potrivit ANAF, acţiunile de control efectuate în scopul prevenirii evaziunii fiscale vor continua, urmărindu-se îmbunătăţirea conformării voluntare în domeniul alimentaţiei publice prin înregistrarea tuturor veniturilor şi emiterea de bonuri fiscale către consumatori.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -5
Ovidiu
16 Jun 16:54
Inca 100 de oameni care nu mai au de munca. Bravo!
Răspunde
3 0
dodo
16 Jun 23:05
6 BRAVO, !!! dupa principiul tau, vad ca oricine poate fura si face ce vrea atat timp cat le da catorva oameni un salariu...deci, inainte! evazionisti, samsari, baroni ...
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?