Aceşti directori de la stat nu au probleme cu "revoluţia fiscală": 6.000 lei în plus la brut!

 
Salarii mari la stat
Salarii mari la stat

Transferul contribuţiilor de la angajator la angajaţi nu constituie o problemă pentru directorii de la Hidroelectrica: aici brutul s-a majorat fără probleme până la suma de 34.000 lei per persoană pentru a se păstra acelaşi net de dinainte de transferul contribuţiilor sociale.Remuneraţia fixă brută lunară a membrilor Directoratului Hidroelectrica va creşte de la 28.428 lei la 34.083 de lei, după transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, potrivit unor documente ale companiei, care vor fi discutate în şedinţa din 12 martie a Adunării Generale a Acţionarilor.

Pe 22 decembrie, Consiliul de Supraveghere a aprobat o remuneraţie fixă brută lunară de 28.428 lei pentru membrii Directoratului, adică de şase ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate, comunicat de Institutul Naţional de Statistică.

Tot la finele anului trecut, Consiliul de Supraveghere a numit membrii Directoratului, cu un mandat provizoriu de patru luni, adică până la data de 7 mai. Potrivit site-ului Hidroelectrica, aceştia sunt Bogdan Badea (preşedinte directorat), Marian Bratu (membru), Bogdan Sosoaca (membru).

Statul român, prin Ministerul Energiei, deţine 80% din acţiunile Hidroelectrica, iar Fondul Proprietatea are o participaţie de 20%, informează Agerpres.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?