Acestea sunt singurele persoane pe care NU poți să le blochezi pe Facebook

 

În cazul în care dorești ca o persoană să nu-ți mai acceseze contul de Facebook, poți să mergi pe pagina sa și să o blochezi de la butonul aflat în vecinătatea celui de mesaje. Această opțiune funcționează pentru toți utilizatorii rețelei sociale, cu excepția a două persoane: Marck Zuckerberg, fondatorul și șeful Facebook, și soția acestuia, Priscilla Chan.

„Acest profil nu poate fi blocat în acest moment”, este mesajul afişat de Facebook pentru cei care doresc să îl blocheze pe Zuckerberg. Descoperirea a fost făcută de Jillian York, o utilizatoare de Twitter.

Explicaţia celor de la Facebook este următoarea: dacă un cont este blocat de foarte multe ori, după aceea pentru o perioadă alţi utilizatori nu mai pot face acest lucru. Astfel, Zuckerberg şi soţia lui primesc atât de multe cereri de blocare pe conturi încât pentru ei butonul nu funcţionează aproape niciodată. Purtătorul de cuvând al Facebook le recomandă celor care doresc să îl blocheze, totuşi, pe şeful companiei să încerce „mai târziu”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?