ACESTA este unul dintre motivele principale pentru care faci cancer. Cum să te fereşti

 
Medic: Abuzul de proteine favorizează dezvoltarea și cancerului
Medic: Abuzul de proteine favorizează dezvoltarea și cancerului

Datele statistice arată că rata incidenţei cancerului de col uterin şi a cancerului de sân este tot mai mare de la an la an, la nivel mondial. Cercetătorii britanici de la Centrul de cercetare pentru cancer au constatat care este motivul creşterii incidenţei tumorilor maligne în rândul femeilor.Obezitatea este o afecţiune aflată în acest moment în plină expansiune, la nivel mondial. Cele mai recente studii arată că aceasta condiţie stă şi în spatele creşterii numărului de cazuri de cancer uterin, după cum susţin savanţii britanici de la Centrul de cercetare pentru cancer.

În cadrul cercetării, au fost luate în calcul cazurile de cancer intrauterin depistate în ultimii 20 de ani în Marea Britanie. Cifrele au arătat că numărul bolnavilor a crescut de la 4800 în anii ‘90, la 9000 de cazuri noi pe an descoperite în prezent. În Marea Britanie, peste 2000 de persoane mor anual din cauza cancerului de uter, scrie unica.md.


Răspândirea obezităţii la nivel mondial este în atenţia cercetătorilor, deoarece oamenii de ştiinţă au evidenţiat pericolele la care supraponderabilitatea expune oamenii, în special femeile.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?