Acesta este singurul Hotel din lume în care poți să dormi în două țări

 

Singura construcție din lume care se întinde în două țări se află la graniță dintre Franța și Elveția. Constuita în urmă cu mai bine de un secol, clădirea a fost, la început, un aprozar, însă în prezent este unul dintre cele mai căutate hoteluri. 

Hotelul Arbez, construit chiar pe graniță dintre cele două țări, se remarcă mai ales prin faptul că le oferă clienților experiențe deosebite. Pentru cei aflați în luna de miere există o cameră specială, în care linia de graniță trece chiar prin mijlocul patului matrimonial, astfel că unul dintre soți doarme în Franța, iar celălalt în Elveția.

Și restaurantul hotelului este unul deosebit. Este despărțit de graniță tot la jumătate, într-o parte servindu-se meniuri elventiene iar în cealaltă, meniuri franțuzești.


Hotelul este foarte popular mai ales în rândul turiștilor care vor să vadă cum este să fii în același timp pe teritoriul a două țări. Iar pentru a trăi această experiență, curioșii trebuie să scoată din buzunare aproximativ 100 de euro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?