Acesta este singurul hotel din lume în care poți dormi în două țări simultan! Cum arată

 

Singura constructie din lume care se intinde in doua tari se afla la granita dintre Franta si Elvetia. Constuita in urma cu mai bine de un secol, cladirea a fost, la inceput, un aprozar, insa in prezent este unul dintre cele mai cautate hoteluri.

Hotelul Arbez, construit chiar pe granița dintre cele două țări, se remarcă mai ales prin faptul că le oferă clienților experiențe deosebite. Pentru cei aflați în luna de miere există o cameră specială, în care linia de graniță trece chiar prin mijlocul patului matrimonial, astfel că unul dintre soți doarme în Franța, iar celălalt în Elveția.

Și restaurantul hotelului este unul deosebit. Este despărțit de graniță tot la jumătate, într-o parte servindu-se meniuri elventiene iar în cealaltă, meniuri franțuzești.


Hotelul este foarte popular mai ales în rândul turiștilor care vor să vadă cum este să fii în același timp pe teritoriul a două țări. Iar pentru a trăi această experiență, curioșii trebuie să scoată din buzunare aproximativ 100 de euro, potrivit Business Magazin.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?