Acesta este alimentul care ucide 85% din celulele cancerului pulmonar

 

Cancerul pulmonar este definit ca fiind o reproducere necontrolată a unor celule anormale în interiorul plămânului.

Celulele canceroase se vor grupa și vor forma o tumoare pulmonară. Dacă celulele canceroase se separă și trec în circulația sanguină și limfatică, acestea pot ajunge și în alte zone ale organismului formând metastazele. Această formă de cancer este una destul de agresivă, cu o evoluție rapidă.

Cancerul pulmonar este cea mai frecventă neoplazie din lume, cu incidență maxima la bărbați. La femei, cancerul pulmonar este al doilea cel mai frecvent cancer după cel mamar.

Un studiu publicat în 2013 pe PubMed, un site al Naional Institute of Health a scos la iveală că apigenina, o substanță care se găsește în pătrunjel, poate distruge 85% din celulele cancerului pulmonar. Apigenina este un compus care se găsește și în alte alimente precum țelina, portocalele, ceapa, potrivit doctorulzilei.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?