"Acesta e sunetul foamei" - cum arată DISPERAREA refugiaţilor rohingya care au pierdut totul

Mai bine de 300.000 de musulmani rohingya s-au refugiat în Bangladesh după două săptămâni de violenţă din Myanmar, ţară majoritară budistă.Refugiaţii acuză epurarea etnică, la fel şi ONU, în timp ce liderul Aung San Suu Kyi, deţinătoarea Premiului Nobel pentru Pace, acuză "ştirile false" şi dezinformarea. Liderul a fost filmat, săptămâna trecută, la finalul unui interviu cu întrebări dure despre musulmanii ucişi de budişti, comentând că "nu avea idee că va fi intervievată de un musulman".

Situaţia în taberele de refugiaţi din Bangladesh este disperată, de fiecare dată când se împarte ajutorul izbucnind o mică revoltă în rândul refugiaţilor, Sky News comentând că acesta este "sunetul foamei".

Din păcate, au observat jurnaliştii, rohingya din taberele de refugiaţi din Bangladesh nu sunt ajutaţi de organizaţii internaţionale, ci mai degrabă de simpli cetăţeni.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?