Acest TEST este aproape imposibil de rezolvat. Găseşti inimioara?

Acest TEST este aproape imposibil de rezolvat. Găseşti inimioara?
Acest TEST este aproape imposibil de rezolvat. Găseşti inimioara?
Acest TEST este aproape imposibil de rezolvat. Găseşti inimioara? Acest TEST este aproape imposibil de rezolvat. Găseşti inimioara? Acest TEST este aproape imposibil de rezolvat. Găseşti inimioara?

Un artist din Ungaria, cunoscut pentru desenele sale tip puzzle, te provoacă să descoperi un indiciu în cea mai nouă ilustraţie pe care a publicat-o pe internet.În stilul care l-a consacrat, Gergely Dudás, cunoscut drept Dudolf, a realizat o nouă ilustraţie plină de detalii, concepută special de Valentine's Day. Este vorba de un desen plin de elefanţi roz, roşii, albi şi mov; undeva, bine pitită, printre aceste animale se ascunde o inimioară roz, pe care care va trebui s-o descoperi. Dacă reuşeşti, felicitări! Înseamnă că ai un spirit de observaţie foarte ascuţit, cu mult peste media celor pasionaţi de astfel de teste.

Dacă vrei să încerci, iată un indiciu important: inimioara roz se află în urechea unui elefant de aceeaşi culoare.

REZOLVAREA o găseşti în GALERIA FOTO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?