Acest bărbat a luat o pisică străină în casă, crezând că este a lui: Ce a urmat este ireal

Pisicile pot fi nişte animale de companie destul de tăcute, văzându-şi de obicei de treaba lor. Şi acest motiv reprezintă singura explicaţie pentru care un bărbat a luat în casă pisica vecinilor crezând că este a sa. Totul s-a întâmplat în Noua Zeelandă, iar situaţia a escaladat într-un mod cât de poate de amuzant.

Iniţial, bărbatul a crezut că pisica sa trece printr-o perioadă mai ciudată şi de asta se comportă diferit. Însă, atunci când pisica a devenit şi mai agitată, aceasta a mers la veterinar cu ea, iar doctorul i-a prescris medicamente pentru anxietate.

În tot timpul asta, pisica "adevărată" se afla închisă într-un dormitor.

În plus, vecinul bărbatului a venit să îl întrebe dacă a văzut cumva pisica lui întrucât a dispărut de acasă. Acesta i-a spus că nu a văzut-o şi că singura pisica este cea a lui.

Şi mai amuzant este faptul că sexul celor două pisici era diferit: pisica "răpită" era de fapt motan şi nimeni nu a observat asta, nici măcar veterinarul.

Totul s-a încheiat în momentul în care pisica bărbatului şi-a făcut apariţia în casă si bărbatul s-a trezit cu două pisici.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?