Aceeași soartă TRAGICĂ! Puiul leului Cecil, ucis de un vânător. Apărătorii animalelor sunt SIDERAȚI

 

La doi ani după ce leul Cecil a fost omorât de către un vânător de trofee în Zimbabwe, declanșând reacții negative pe tot cuprinsul globului, fiul leului ucis se pare că a avut un sfârșit tragic asemănător. 

Xanda, un leu în vârstă de șase ani având mai mulți pui, a fost împușcat într-o vânătoare de trofee. Se presupune că a murit în afara Parcului Național Hwange din nordul Zimbabwe.

Leul a fost echipat cu un guler electronic de urmărire de către cercetătorii de la Universitatea Oxford. Corespondentul BBC din Africa, Andrew Harding, raportează că, la vârsta de șase ani, Xanda devenise un exemplar suficient de puternic pentru a fi vizat de către vânătorii de trofee mari.

Acești vânători de trofee, mulți din SUA, Marea Britanie și Africa de Sud, sunt favorizați de o lege care le permite să vâneze: aceștia plătesc zeci de mii de lire pentru sesiunile de vânătoare, astfel finanțând, în mod paradoxal, personalul care protejează alte animale sălbatice din Parcul Național.

Nu se știe încă cine ar fi plătit să îl ucidă pe Xanda, dar se bănuiește că un vânător profesionist a raportat autorităților moartea lui Xanda și a returnat gulerul leului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
04 Oct 12:24
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?