Această zodie iubește cel mai mult. Nu vei găsi nicăieri o dragoste mai mare!

 
Această zodie iubește cel mai mult. Nu vei găsi nicăieri o dragoste mai mare
Această zodie iubește cel mai mult. Nu vei găsi nicăieri o dragoste mai mare

Persoanele născute în această zodie nu suportă oamenii negativişti, iar mediul în care trăiesc trebuie să fie încărcat cu energie pozitivă. Dacă se află într-un conflict, această zodie va încerca întotdeauna să calmeze situația.Este vorba despre FECIOARĂ. Această este cea mai plăcută zodie. Are nevoie de echilibru, ordine și egalitate. Încearcă mereu să înțeleagă problemele celor din jur și să ofere rezolvări. Ascultă și oferă suportul emoțional de care este nevoie.

Fecioarele iubesc cu toată inima. Dacă ai norocul să fii iubit de o femeie născută în zodia Fecioara, trebuie să știi că inima ta este în siguranță. Dragostea unei Fecioare este cea mai pură. Fecioara este incredibil de loială și îți va pune ție nevoile înainte de orice.

Fecioarele nu cred în dragoste la prima vedere. Au grijă să nu se arunce în relații sexuale pasagere pentru că adoră relațiile de lungă durată.

Cu toate acestea, Fecioara este foarte sensibilă atunci când vine vorba despre persoanele din jur.

Chiar și atunci când se ceartă cu cineva, carisma și bunătatea vor rezolva conflictul. Fecioara are nervi de oțel și este aproape imposibil de enervat, scrie girly.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?