Această tehnologie FUTURISTĂ e folosită de BMW pentru a crea CEI MAI BUNI bolizi!

 
OCHELARII GOOGLE vor fi produşi de Luxottica, deţinătorul brandului Ray-Ban
OCHELARII GOOGLE vor fi produşi de Luxottica, deţinătorul brandului Ray-Ban

Deşi au fost aspru criticaţi încă de la lansare, Google Glass sunt totuşi destul de utili, cel puţin din punctul de vedere al celor de la BMW.

Într-o fabrică a germanilor de la BMW din Carolina de Sud, ochelarii sunt folosiţi pentru a îmbunătăţi controlul calităţii. Gadgetul Google Glass este folositor la testarea automobilelor care fac tranziţia de la prototip la producţie propriu-zisă. Maşinile de pre-serie de la BMW sunt legătura între prototipurile care iau ochii la show-urile auto şi maşinile care urmează să intre în producţia de serie.

Acestea sunt, de fapt, prototipuri de producţie puse pe banda de fabricaţie pentru a se verifica dacă sunt viabile din punct de vedere economic pentru producţia de masă. Aceasta metodă de testare cu Google Glass este vitală pentru că descoperă o serie de fisuri de fabricaţie ce nu ar fi fost vizibile decât după ce maşina ar fi intrat în producţie.

Află de la Playtech totul despre Google Glass în fabrica BMW

 

 

 

 

 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stela
02 Dec 20:08
Oferta noua de lucru la domiciliu! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Puteti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: stelamsimionescu@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?