Această misterioasă navă spaţială orbitează în jurul Pământului de 500 de zile. Nimeni nu ştie de ce

 
Această misterioasă navă spaţială orbitează în jurul Pământului de 500 de zile. Nimeni nu ştie de ce
Această misterioasă navă spaţială orbitează în jurul Pământului de 500 de zile. Nimeni nu ştie de ce
Această misterioasă navă spaţială orbitează în jurul Pământului de 500 de zile. Nimeni nu ştie de ce Această misterioasă navă spaţială orbitează în jurul Pământului de 500 de zile. Nimeni nu ştie de ce Această misterioasă navă spaţială orbitează în jurul Pământului de 500 de zile. Nimeni nu ştie de ce

Pe data de 20 mai 2015, Statele unite au plansat pe orbita Pământului o dronă spaţială secretă denumită X-37B pentru a îndeplini o misiune secretă. Acum, după peste 500 de zile, avionul fără pilot alimentat cu energie solară încă se află pe orbita Pământului şi nimeni nu ştie cât timp va mai rămâne acolo. Acest lucru amplifică teoriile conspiraţioniste legate de misiunile anterioare ale avionului spaţial.

Este acest avion spaţiul făcut ca să spioneze sateliţii artificiali lansaţi în spaţiu? Poate el să interfereze cu semnalele transmise de alţi sateliţi? Este X-37B parte a unei cercetări americane privind folositea dronelor ca arme?

În momentul lansării X-37B, experinţii spuneau că drona spaţială secretă a Forţelor Aeriene americane ar putea inaugura o nouă eră pentru spionaj.

Scopul misiunilor avionului nu este clar, recent apărând o teorie conform căreia nava a urmărit laboratorul spaţial al Chinei.

Singura explicaţie credibilă privind misiunea navei este testarea de tehnologii care ar putea fi folosite în viitoarele misiuni spaţiale.

Avionul spaţial X-37B a fost construit de Boeing, care a început lucrările la acesta în cadrul unui proiect NASA, în 1999, dar care a fost ulterior preluat de US Air Force.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?