Această femeie a făcut sex în fiecare zi, timp de un an. Sfatul ei şocant pentru toate cuplurile

Brittany Gibbons este mamă a trei copii şi a fost mulți ani nesigură cu privire la corpul ei şi la felul în cum arată. A decis să facă sex în fiecare zi, timp de un an, după ce soțul ei i-a spus că nu a mai văzut-o complet goală de ani.Decizia a fost luată pentru a încerca să îşi recăpete încrederea în sine. Viaţa ei de cuplu fusese afectată de acest aspect.

Femeia a scris pe blogul personal că a evitat mulți ani să facă sex, apelând la scuze de genul "am crampe" ori "am prea mult de lucru".

După câteva zile de la demararea planului, dezbrăcatul a încetat să mai fie o corvoadă, devenind în cele din urmă momentul zilei cel mai relaxant pentru ea.

La finalul acelui an a înțeles ce înseamnă intimitatea, și că, de multe ori, nu actul sexual în sine o mulțumea, ci emoțiile și trăirile pe care le avea în compania soțului.

"A fost nevoie de multe discuții pentru a realiza că mă simt sexy", mărturisește Brittany.

Femeia a devenit mai încrezătoare în forțele proprii.

Cuplul a încheiat provovarea în 2013 și mărturisește că, pe lângă faptul că Brittany se simte foarte bine în pielea ei, amândoi sunt mult mai deschiși unul față de celălalt.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?