Aceasta este cea mai bună vârstă pentru relații intime

Credeai că la 20 de ani ai avut parte de cea mai intensă viață intimă? Ei bine, această părere este departe de adevăr.În medie, femeile necăsătorite au mărturisit că vârsta la care s-au simțit cel mai bine în viața intimă a fost 66 de ani, în timp ce în cazul bărbaților aceasta este puțin mai scăzută - 64 de ani. 

Aceste constatări sunt bazate pe un sondaj la care au luat parte 5.000 de persoane necăsătorite, de toate vârstele, etniile și veniturile, toți din SUA.

Concluziile sondajului nu îi iau prin surprindere pe psihologi. Aceștia susțin că sexul se îmbunătățește odată ce învățăm că atracția nu se bazează doar pe aspectul fizic. ”La vârsta de 20-30 de ani încă ne gândim adesea că poate nu arătăm bine în ochii partenerului și poate nu-i oferim viața intimă pe care și-o dorește. Odată cu înaintarea în vârstă, aceste gânduri dispar”, explică ei. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?