Această boală acționează în tăcere și duce la moarte. NU ignorați aceste simptome

 

În ultimii ani, s-au înmulțit cazurile de depresie, boala tăcută care macină încet. Înainte ca depresia să ajungă în punctul său culminant, organismul ne dă niște semne, pe care dacă le ascultăm, ne putem salva viața.Specialiștii au întocmit o listă cu semne ale acestei maladii. Prima este tristețea și lipsa poftei de viață. Omul tinde să se închidă în el. Apoi umează anxietatea, nervozitatea, teama de viitor, sentimentul unei temeri nedefinite, înstrăinare și absență; refuzul de integrare în societate, lipsa dorinței de a socializa. De asemenea, poți avea insomnii, potrivit doctorulzilei.ro.

Când depresia este la început, însuși omul afectat trebuie să lupte, să se repună pe linia de plutire, cu sport sau activități fizice ușoare, cu muzică, dans, plimbări sau companii plăcute. Este esențial ca acest inamic tăcut să nu ajungă să pună stăpânire pe om.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?