Aceștia sunt factorii care te îmbolnăvesc de cancer

 

Suntem înconjurați de substanțe cancerigene. De la aerul pe care îl respirăm până la anumite alimente pe care le consumăm, există sute de factori care pot crește riscul de a ne îmbolnăvi de  cancer.Desigur, aceste lucruri mici în viața nostră de zi cu zi nu trebuie să provoace neapărat cancer, dar e mai bine să fim conștienți de ce se întâmplă în jurul nostru.

Poluarea aerului


Fumul generat de automobilele cu motoare mari (camioane, trenuri, autobuze, generatoare, unele mașini), care rulează pe diesel, este de fapt un cocktail de extracte chimice, care pot favoriza apariția cancerului pulmonar și a altor forme rare de cancer, cum sunt cele de esofag, stomac și vezică urinară.

Radiațiile ultraviolete

Expunerea directă la radiațiile UV este o cauză comună a cancerului de piele. Societatea Americană de Cancer menționează că riscul apariției cancerului de piele depinde de durata petrecută sub razele soarelui. Arsurile solare sau sursele de radiații UV artificiale, cum este bronzarea la salon, crește și mai mult riscul de cancer.

Vezi ce alți factori cresc riscul apariției cancerului pe clickpentrufemei.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
RADIATIILE ELECTROMAGNETICE
08 Oct 13:26
adica wireless-uri, telefoane mobile si altele
Nu a fost mentionat.
Răspunde
1 -1
fghhhhjfff
08 Oct 12:10
DA MA ASTA E, E VORBA DE IGIENA INTERNA SI EXTERNA... CA NICIODATA SUNTEM ASALTATZI DE MEDIUL TOXIC PE AFARA SI DE O MENTALITATE NEGATIVISTA, CONSUMISTA, EGOISTA PE INTERIOR.
DOAR CATEVA CLIPE PE SAPTAMANA DACA AM PETRECE CU NOI INSINE...CU ACEA BUCURIE DE A TRAI, DE A RESPIRA AERUL CURAT IN TIMP CE NE IZOLAM DE TOATA PORÇARIA MENTALA.. SI NE ENERGIZAM SUFICIENT CA SA TINEM DEPARTE CANCERUL...EU MA MIR CUM DE REZISTA CORPUL ATAT PANA APARE CANCERUL ...LA CAT VENIN II DAM DIN TOATE PARTILE.

AVETI IN BIBLIA VOASTRA CEVA FOARTE FRUMOS SI FOARTE STIINTIFIC DACA VRETI SA PRICEPETZI...
CAUTATZI CU TOATA INIMA IMPARATZIA LUI D-ZEU...
SE TRADUCE PRIN A CAUTA CU TOATA SINCERITATEA ESENTZA INTERIOARA...
SI TOATE SE REPARA...VIZIUNEA VA VA AJUTA SA VEDETI IMPORTANTZA REALA A FIECARUI LUCRU...VETI AVEA PACE INTERIOARA CEEA CE E MARE LUCRU IN ZILELE NOASTRE, VETI AVEA ACEA SUBTILITATE, ACEL RAFINAMENT AL FIINTZEI CARE NE FACE DISTINCTI IN FATZA ANIMALELOR... VETI SIMTI PRACTIC ENERGIILE CORPULUI SI CE DIN VIETILE VOASTRE VI LE AFECTEAZA.
AM ABANDONAT NATURA, NE NEGAM ESENTZA, ORIGINEA FIINTZEI...SI NU VRETZI CANCER ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?