Academia Caţavencu: Cum se acuză Mazăre când se scuză că nu a fost incompatibil

 
Foto: ziua.ro
Foto: ziua.ro
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) s-a autosesizat în cazul primarului de Constanţa, Radu Mazăre, pe motiv că micul Walkyrie a fost, pentru o perioadă, în anul 2003, incompatibil cu funcţia de primar.

Adică omul era şi administrator al unei firme şi primar în acelaşi timp, lucru devenit ilegal din 2003. Imediat, primarul a dat nişte telefoane, a făcut rost de nişte acte şi afacerea s-a complicat puţin.

Mazăre se învârte în Nisipuri mişcătoare

În 1998, primarul Radu Mazăre îşi face o firmă: Nisipuri SRL. Conform datelor înregistrate la Registrul Comerţului şi consemnate de judecătorul delegat Vasilica Tiţa, în actele de întregistrare apare Radu Ştefan Mazăre drept unic asociat şi administrator al societăţii.

Conform aceloraşi date de la Registrul Comerţului, Radu Ştefan Mazăre rămâne administrator al societăţii până în data de 6 noiembrie 2003, când societatea se transformă din societate cu răspundere limitată (SRL) în societate pe acţiuni (SA) şi când administrator devine fratele acestuia, Mihai Mazăre.

Citeşte mai mult pe Caţavencu.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?