Abramovici îl avertizează pe Mourinho

 


Zilele senine de la Chelsea par să se fi cam sfârşit pentru Jose Mourinho. Nemulţumit de ultimele rezultate din campionat, patronul echipei, miliardarul rus Roman Abramovich, l-a atenţionat pe antrenor că lucrurile nu pot continua în acest fel.

După două titluri consecutive în Premier League, Chelsea traversează o perioadă mai puţin fericită. Cele trei remize consecutive din campionat, 2-2 cu Reading şi cu Fulham, şi 0-0 cu Aston Villa, l-au determinat pe patronul Roman Abramovich să-i atragă atenţia antrenorului Jose Mourinho. Tehnicianului i s-a dat chiar de înţeles că dacă lucrurile nu se vor îndrepta rapid şi dacă titlul se va depărta tot mai mult de albaştri, nu este exclusă o despărţire a celor două părţi la finele acestei stagiuni.


Motivul invocat de portughez pentru rezultatele sub aşteptări, numeroasele accidentări, dintre care aceea a lui John Terry a afectat cel mai mult randamentul formaţiei sale, nu l-au mulţumit pe Abramovich, care vrea performanţă cu orice preţ. După 22 de etape, Chelsea se află pe locul 2 în Premier League, la 6 puncte în spatele liderului Manchester United.

Subiecte pe aceeași temăprint


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?