A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc!

A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc!
A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc!
A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc! A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc! A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc! A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc! A vrut să sape grădina, dar a dezgropat un craniu de om. Asta n-a fost nimic! La câteva zile, şoc!

Descoperire înfiorătoare într-o grădină din spatele casei! În timp ce săpa în apropierea fundaţiei casei, un bărbat din West Hobart, Tasmania, a dat peste un craniu de om... A fost o nimica toată pe lângă ce avea să descopere mai târziu..."Ne-am gândit să refacem grădina, aşa că am început săpăturile... La un moment dat, ne-am dat seama că ar trebui să intervenim puţin şi la fundaţie, aşa că am trecut direct la excavatoare. Totul decurgea conform planului până când, într-o bună zi, şi-a băgat nasul câinele familiei. La propriu!", a scris bărbatul, pe o reţea de socializare unde a postat şi mai multe fotografii.

Se pare că animalul a luat o urmă şi, brusc, a început să sape insistent într-un loc. Într-o bună zi, a scos un os.

"Iniţial, nu i-am dat prea mare atenţie... Ulterior, am văzut că încep să apară fragmente dintr-un craniu uman. Apoi a apărut Poliţia. Când şi-au dat seama că sunt fragmente umane, oamenii legii au chemat medicii legişti. Aceştia au strâns osemintele şi am crezut că s-a terminat. Poliţiştii n-au găsit nimic suspect...", povesteşte bărbatul.

După câteva zile, proprietarul casei a aflat că în locul pe care şi-a ridicat casa fusese, iniţial, un cimitir. Ultima înmormântare consemnată în acte era datată 1872.

"Când cimitirul a fost mutat, au scos 14 corpuri, dar se pare că au uitat câteva...", a mai scris bărbatul.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?