A vrut să salveze o bufniță rănită pe șosea. Ce reacție STRANIE a avut pasărea când s-a apropiat

 

Un bărbat din Alabama mergea cu mașina pe șosea, când a zărit o bufniță pe marginea autorstăzii. Deși nu a interacționat niciodată cu vietăți sălbatice, prima reacție a fost să-i sară în ajutor, pentru că părea rănită și s-a temut să nu o lovească o mașină.În câteva minute, gestul frumos de a salva animalul sălbatic s-a transformat într-o experiență neobișnuită.

„M-am apropiat de ea și mi-am îndreptat piciorul, până când i-am atins pieptul, după care, simțind acest lucru, a început să se catăre pe pantalonii mei. M-am aplecat pentru a-l bloca cu brațul și mi s-a urcat pe braț”, a povestit Joel Todd, protagonistul experienței.

Todd a sunat la numărul de urgență și imediat, un echipaj responsabil cu salvarea animalelor sălbatice ia venit în ajutor.

Veterinarii au spus că bufnișa părea a fi într-o stare bună, dar, atunci când și-au trecut mâna prin fața ochilor ei, nu a reacșionat, ceea ce demonstrează că este posibil să fie oarbă, iar mișcările capului ar fi putut semnala o leziune a creierului, conform declarației salvatorului, citat de whnt.com

Familia Todd a informat că bufnita a fost dusă în Parcul de Stat Pelham, iar îngrijitorii vor încerca să o facă bine, în speranța că vor elibera bufnița înapoi în sălbăticie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?