A uitat 5.000 de lei pe bacheta din spate a taxiului. După câteva ore ceva surprinzător s-a petrecut

 
Taximetrist şi client

Un taximetrist din Craiova, de 50 de ani, a găsit, ieri, pe bancheta din spate a maşinii pe care o conduce, un portofel care conţinea acte şi suma de 5.000 de lei.

Iniţial, taximetristul a încercat să îl găsească pe bărbatul pe care îl dusese în cartierul Valea Roşie din Craiova, însă nu a reuşit şi a mers la Secţia 3 de Poliţie pentru a preda geanta găsită.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că ultimul client a pierdut portofelul în maşină, după ce a coborât din taxi în cartierul Valea Roşie. Poliţiştii au verificat portofelul, iar în acesta se aflau 5.000 de lei şi actele unui bărbat de 36 de ani, din localitatea Afumaţi, judeţul Dolj.

Omul a fost găsit de poliţişti şi a declarat că observase că şi-a pierdut portofelul. Cei doi bărbaţi s-au întâlnit la sediul Secției 3 Poliție, unde taximetristul i-a înapoiat bunurile clientului său.

„Nu m-am gândit nici o clipă să opresc banii pentru mine. Cum am văzut portofelul, am început să îl caut pe domnul care îl pierduse, dar nu l-am mai găsit, din această cauză am venit la poliţie. Eu muncesc mult pentru bani şi nu aş vrea să mă folosesc de munca altui om. Cred că este un gest normal, pe care oricine ar trebui să îl facă", a declarat taximetristul Luigi Unguritu, potrivit GDS.ro.

Pentru gestul său, bărbatul va fi premiat de poliţie cu o diplomă de onoare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?