A sărutat un străin și s-a îndrăgostit pe loc de el. L-a căutat, apoi a făcut un gest nebunesc

 

O italiancă s-a îndrăgostit până peste cap de un scoția pe care l-a cunoscut într-o seară într-un bar din Londra. Îngrijorată că nu o mai caută după ce au făcut schimb de numere de telefon, tânăra a decis să-l caute.

Elisa doar s-a sărutat cu bărbatul anonim, pe care l-a poreclit ”scoțianul boomerang”, care a condus-o apoi acasă. Femeia de 28 de ani i-a dat numărul ei de telefon, dar nici după două săptămâni ea nu a primit niciun semn.

Femeia nu a renunțat și a pornit o adevărat campanie pentru a-l găsi pe cel care i-a cucerit inima. A lipit afișe prin oraș, postere, scrisori de dragoste, poate-poate scoțianul o va contacta și se vr întâlni din nou.

Ba mai mult, aceasta și-a extins campania și în mediul online.

Au început o conversație, iar la finalul serii ea a crezut că s-a înfiripat ceva între ei. "Sper să nu crezi că sunt nebună, sau că sunt genul de femeie care agață bărbați în baruri", încearcă să-l convingă Elisa pe necunoscut de profunzimea sentimentelor ei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?