A salvat un câine de la moarte apoi a postat un mesaj cutremurător pentru stăpân: "A mâncat crengi"

 
A salvat un câine de la moarte apoi a postat un mesaj cutremurător pentru "stăpân": Te-a aşteptat...
A salvat un câine de la moarte apoi a postat un mesaj cutremurător pentru "stăpân": Te-a aşteptat...

Un voluntar de la un centru de protecţie a animalelor din Statele Unite a salvat un câine abandonat pe un câmp, în frig. Bietul animal a fost la un pas să fie mâncat de viu de coioţi... După ce l-a dus la adăpost, tânăra care a dat câinelui o nouă şansă a scris un mesaj pentru cel care l-a abandonat. Gândurile sale s-au răspândit cu repeziciune în mediul online şi, cel mai probabil, au ajuns deja la destinatarul "potrivit".

"Dragă stăpân al acestui câine pe care l-ai abandonat,

Astăzi am primit mai multe emailuri de la oameni care au observat că ţi-ai abandonat câinele pe drum. Am decis, împreună cu colegii mei, să mergem să vedem dacă-l putem ajuta cu ceva. Era acolo... Te-a aşteptat.


Nu plecase din locul în care l-ai pus să stea. A fost un câine cuminte. A stat în locul în care a văzut-o pe cea mai dragă fiinţă din lume. Credea că ai să te întorci. A urmărit toate maşinile care treceau pe drum, sperând că te vei întoarce după el. Câinele TĂU a îngheţat de frig, a răbdat de foame şi a trăit zile în şir în teamă pentru că tu eşti un nemernic! Te-a aşteptat.

Era atât de înfometat încât a mâncat crengi rupte. Câţiva oameni cumsecade s-au oprit şi i-au dat de mâncare, dar tot era flămând şi speriat. Chiar şi aşa, având mâncarea în faţă, ştia că trebuie să stea pe loc să te aştepte. Te-a aşteptat.

Nu este un câine rău. Este un câine foarte bun. TU i-ai fost un prieten rău. Ai abandonat pe cineva care şi-ar fi dat viaţa pentru tine. Cineva căruia nu-i păsa cât de mult stăteai la serviciu, după program. Cineva care se bucura indiferent dacă doar ieşeai până la poartă să-ţi iei corespondenţa sau plecai cu zilele de acasă. Cineva care ţi-ar fi lins lacrimile de pe obraz şi resturile din mâncare din farfurie după ce ai terminat de mâncat.

De acum înainte, nu o să te mai aştepte.

După ce l-am văzut zăcând abandonat în locul în care l-ai lăsat, ne-am dus după el. În depărtare se auzeau coioţii urlând.

Am stat acolo ore în şir. Am vorbit cu el. I-am cântat. L-am hrănit şi i-am pus o pătură. După câteva ore în care i-am aruncat mâncare, câinele TĂU a venit şi a mâncat din palma noastră. Câinele TĂU s-a apropiat de noi după ce ore bune am stat pe burtă în noroi şi i-am spus că totul o să fie bine şi că aceea avea să fie ultima oară când cineva îl răneşte. Într-un final, s-a aşezat lângă mine şi m-a lăsat să-l mângâi pe burtă. M-a lăsat să-i pun lesa şi nu a încercat să fugă.

Abia când am plecat s-a speriat iar. Voia să stea acolo şi să te aştepte. Refuza să meargă spre dubiţă. Ţi-am cărat câinele imens în braţe până la maşină. Câinele TĂU, mare, blând, speriat şi loial. Ţi-am luat câinele în braţe din locul în care te văzuse pentru ultima dată. Tot drumul până la adăpost n-a făcut altceva decât să urle. A scos cele mai dureroase sunete pe care le-am auzit în toată viaţa mea. Erau sunetele inimii lui frânte. Încerca cu disperare să se întoarcă în locul în care l-ai lăsat. Într-un final, a venit în faţă, lângă mine, şi a început să urle, privindu-mă. În timp ce am întins mâna spre el ca să-l mângâi pe cap, m-a privit în ochi confuz, apoi şi-a pus capul în poala mea şi am mers aşa până la adăpost.

Nu meriţi acest căţel uimitor! De fapt, nu meriţi NICIUN câine.

Câinele MEU o să uite de tine. O să găsească o casă primitoare şi o să primească toată dragostea pe care o merită. Va şti ce înseamnă să ai o casă adevărată.

Nu-mi pasă cine eşti şi nici ce scuză ai pentru că ai abandonat câinele MEU. Probabil că e un motiv jalnic... Eşti un ticălos! Mă rog ca anul să-ţi fie plin de necaz şi nefericire.

A ta, Brooke."Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?