A săpat o groapă URIAŞĂ în curte. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit!

 
A săpat o groapă URIAŞĂ în curte. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit!
A săpat o groapă URIAŞĂ în curte. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit!
A săpat o groapă URIAŞĂ în curte. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit! A săpat o groapă URIAŞĂ în curte. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit! A săpat o groapă URIAŞĂ în curte. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit!

Un bărbat a săpat o groapă uriaşă în curtea din spatele casei. Apoi şi-a chemat toată familia şi...

Când Wayne Martin a început să sape o groapă în grădină, nimeni n-a ştiut ce urmărea, de fapt... Rând pe rând, vecinii acestuia au venit să vadă ce are de gând, însă "surpriza" se lăsa aşteptată... Într-o zi, a adus un container. De atunci, totul s-a schimbat...

Bărbatul a cumpărat containerul de pe internet. Iniţial, acesta a înlocuit uşile duble cu una singură, mult mai rezistentă. Apoi a luat o basculantă de pietriş şi a pus-o pe fundul gropii. La câteva zile, a închiriat o macara şi a aşezat containerul în groapă. După cum se vede în imaginile postate în GALERIA FOTO, Wayne a avut grijă să lase suficient spaţiu între pereţi şi container. În faţa uşii a făcut o altă groapă în care a montat o pompă pentru evacuarea apei. Câteva zile mai târziu, a turnat o scară de beton care să permită ieşirea la suprafaţă. La nivelul scărilor a sudat două grizi metalice, iar acoperişul a fost întărit cu grizi de lemn masiv peste care a pus panouri metalice.


În dreptul scărilor a construit o "fereastră" din dale de beton. Au urmat gurile de aerisire, tevile şi a "sigilat" cu o placă de beton. Câteva zile mai târziu, a îmbrăcat totul cu pământ.

A urmat apoi partea "distractivă"... A burduşit încăperea cu cele-de-trebuinţă-în-caz-de-Apocalipsă, printre ele aflându-se şi multe sticle de vin.

Degeaba i-au spus vecinii că a luat-o razna, odată început, proiectul trebuia să fie finalizat!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?