A râs de ea în şcoală că era grasă, dar la liceu fata s-a răzbunat. A ajuns o bombă sexy

 

Louisa Manning, o americancă de liceu, şi-a povestit pe reţelele de socializare experienţa cu băieţii răi.Totul a început pentru ea în perioada şcolii generale, când era, într-adevăr, grăsuţă. La vârsta de 12 ani, fata cântărea 80 kg, iar colegii mai răutăcioşi îi puneau porecle jignitoare şi o strigau în fel şi chip. Louisa a trăit un calvar. Dar, odată intrată la liceu, adolescenta a intrat într-un program sever de slăbire şi, doar într-un an, a slăbit 30 kg. Ajunsese o bombă sexy.

Soarta a făcut să se întâlnească pe stradă cu unul dintre băieţii care au chinuit-o. Desigur, tânărul n-a recunoscut-o, pentru că fata arăta total diferit. A invitat-o în oraş. Într-un plan de răzbunare pe care l-a născocit pe loc, Louisa a acceptat. În seara în care trebuia să aibă loc întâlnirea, adolescenta a mers mai devrele la restaurant, i-a dat unei chelneriţe o poză cu băiatul respectiv şi un bileţel pe care scria: "Eu sunt fata de care râdeai că era grasă. Acum am slăbit şi ţi-am tras clapa, nu vin la întâlnire".

Băiatul şi-a adus aminte cine e bomba sexy pe care a pus ochii, a făcut rost de numărul ei de telefon şi i-a trimis un sms în care şi-a cerut scuze pentru perioada şcolii, adăugând că acum s-a maturizat. Americancei i s-a făcut milă de băiat, dar l-a anunţat că oricum nu vrea să mai audă de el, semn că rănile trecutului nu se vindecaseră.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?