A rămas gravidă cu VIOLATORUL. Doctorii i-au zis să avorteze, dar a rezufat. Ce a născut după 9 luni

O femeie din Cartagena, Columbia, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, şi-a spus povestea în presa din ţara natală.Este căsătorită şi a trecut printr-o tragedie în urma căreia şi acum se luptă să-şi revină din punct de vedere psihic.

A fost plecată în delegaţie într-un alt oraş, departe de casă. Firma ei a cazat-o la un hotel ieftin. Era noapte şi abia a deschis uşa la cameră, întrucât becurile de pe holurile stabilimentului nu funcţionau. De cum a intrat în încăpere, un bărbat a întâmpinat-o. "V-am fost speriată, ci doar surprinsă. Mi-a dat un pumn în faţă, după care nu-mi mai amintesc nimic. Tot ce ştiu e că m-am trezit pe hol, dezbrăcată. Mi-am dat seama că am fost violată. Mi-am făcut repede toate analizele, care au fost OK. Bine că nu m-am ales cu nicio boală", a povestit columbianca.

Cinci săptămâni mai târziu, femeii i s-a făcut rău, aşa că s-a întors la spital. În urma unei ecografii, a aflat că este însărcinată. Conform calculelor, tatăl era violatorul. Medicii au sfătuit-o să avorteze, pentru că acel copil fusese conceput în violenţă şi nu se ştie de ce boli suferea agresorul. Femeia a refuzat. A discutat cu soţul ei şi au decis să păstreze copilul, chiar dacă riscau mult.

"Chiar dacă a fost vorba de un viol, copilul n-are nicio vină. Am născut un băiat, şi el este cel care îmi alină durerea şi mă face să-mi revin psihic", a mărturisit columbianca.

Copilul născut de femeie şi soţul femeii, în Galeria Foto.

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?